keyboard_arrow_down

WALKING & PERFORMING ON DANISH DESIGN

ARKITEKTER & DESIGNERE

Involver os i designfasen

Vi kan hjælpe med både projektering og design

Et massivt trægulv er en stor investering, som skal holde i mange år og for at sikre en optimal løsning, er der en række faktorer, der skal tages i betragtning. Det gælder fra ide til projektering, installering og efterfølgende vedligeholdelse.

Et massivt trægulv fra Junckers er for dig, hvis du tænker grønt, innovativt og kræver mest muligt ud af dit projekt. Junckers leverer gulvløsninger til alle typer projekter, hvilket betyder, at vi er i stand til at tilbyde dig en løsning, der opfylder kravene til moderne bygninger.

Massive trægulve - et bæredygtigt valg

Junckers trægulve er ikke blot smukke at kigge på, de efterlader også en god samvittighed. Udover at Junckers trægulve er produceret ansvarsfuldt, med omtanke for miljøet og via ansvarligt skovbrug, er valget af et trægulv, så naturligt et valg, som det næsten kan blive. 

Et massivt trægulv fra Junckers er produceret af 100 % hårdttræ. Der er ikke gemt mellemliggende lag i gulvet, hvor hårdttræ er erstattet af sammenlimede alternative materialer. Det betyder, at man får et 100 % naturligt materiale, der ældes med ynde og som kan anvendes i flere generationer, da trægulvet kan slibes og vedligeholdes mange gange.

DGNB & EPD'er

Sådan bidrager Junckers til certificering af bæredygtige bygninger

Bæredygtigt byggeri starter i forberedelserne og med et godt samarbejde. Som en del af vores værdier og virksomhedskultur er det naturligt for Junckers at arbejde med bæredygtighed og indeklima. Vores viden og erfaring bruger vi til at rådgive dig igennem hele processen.

Læs mere om DGNB & vores EPD'er

DGNB

EPD'er - miljøvaredeklaration

Junckers' CO2-beregner

Hos Junckers gør vi en aktiv indsats for at fremme bæredygtigt byggeri. Vores CO2-beregner hjælper dig med at vælge den mest miljøvenlige gulvløsning til dit CO2-neutrale byggeprojekt. 

Junckers CO2 beregner sammenligner drivhuspotentialet  (GWP eller Global Warming Potential) for flere forskellige gulvtyper. Den er hurtig og enkel at anvende og resultaterne viser tydeligt, hvor stor indflydelse vores valg af gulvbelægning har på klimaet. Når du bruger beregneren, vil du se, at nogle gulvløsninger forårsager en stigning i mængden af ​​udledt CO2 i atmosfæren, mens andre faktisk reducerer den.

 Prøv Junckers COberegner

Book en rundtur på Junckers fabrik

Kunne du tænke dig at se hvordan Junckers massive trægulve bliver til, kan du booke en rundtur på fabrikken.

Book en rundtur på fabrikken 

Professionel rådgivning til hele opgaven

Tillid til og rådgivning fra din gulvproducent er en vigtig faktor og som arkitekt, er det altid vigtigt at have sin gulvproducent med allerede fra planlægningsfasen, så du får en løsning, der både tilgodeser design, og funktion i store og små projekter.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal lægge et massivt trægulv. Ønsker og behov er forskellige fra opgave til opgave. Derfor er det vigtigt, at du får den helt rette rådgivning allerede ved planlægning af projektet. Ved at tænke alle aspekter ind fra starten, får du den optimale løsning ud fra de forudsætninger, der ligger i projektet.

Hos Junckers er vi eksperter inden for trægulve, og den ekspertviden vil vi gerne dele med dig, så du nemmere og hurtigere kommer godt i mål og undgår uforudsete udfordringer.

Aftal et møde med os allerede i dag

Lad os mødes og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig - uanset, hvor i processen, du befinder dig. Jo før vi bliver involveret i dine projekter, desto bedre kan vi hjælpe dig og gøre din hverdag nemmere og mere effektiv.

aftal et møde

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf