DIN SUNDHED - INDEKLIMA

For at sikre et godt indeklima er alle Junckers gulve og udvalgte træplejeprodukter Indeklimamærket.

SØRG FOR GODT INDEKLIMA

Træ er et naturmateriale som i sig selv sikrer et rigtig godt indeklima. Men mange glemmer at tænke på, at når man har et trægulv i sit hjem, og plejer det med olie eller lak, så kan der både under brug og efterfølgende udsendes kemikaliedampe, som påvirker hele boligen. Med Junckers trægulve og træplejeprodukter der er godkendt til at bære Indeklimamærket, er du sikker på, at der ikke frigives skadelige dampe.

Indeklimamærket adskiller sig fra andre mærkningsordninger ved at se på hvad der sker, når produktet er i brug og efter det er påført. Hvor andre mærkninger mere isoleret stiller krav til indhold og bortskaffelse, siger Indeklimamærket altså mere noget om, hvordan produktet er at være i stue med.

Det synes vi er vigtigt, og derfor er alle vores trægulve, olier og vandbaserede lakprodukter forsynet med Indeklimamærket, så du kan være sikker på, at du ikke bliver udsat for unødvendige skadelige kemikaliedampe i dit eget hjem.

4 FORDELE VED INDEKLIMAMÆRKET

  • Du undgår gener som hoste, hovedpine, tørre øjne og allergi, som kan optræde ved dårligt indeklima.
  • Dit gulv udsender ingen kemikaliedampe, som er skadelige for dit helbred.
  • Du får et slidstærkt trægulv uden at skulle gå på kompromis med din sundhed.
  • Trægulve og gulvplejeprodukter der bidrager til et sundt indeklima er i tråd med bæredygtigt byggeri. 

Vil du vide mere om Indeklimamærket?

Det danske Indeklimamærke er en frivillig ordning, og de produkter der får mærket er blevet testet grundigt af Teknologisk Institut. De undersøger hvilke kemiske stoffer produktet afgiver til luften og over hvor lang tid. Så når du køber et Junkers massivt trægulv og bruger vores gulvplejeprodukter, der er godkendt til at bære Indeklimamærket, kan du være sikker på, at luften i din bolig hverken afgiver skadelig lugt, generer slimhinderne eller indeholder stoffer, der kan påvirke dit helbred.

Der er ingen lovkrav om grænseværdier for gulve og gulvplejeprodukters afgasning over tid, og derfor bliver de normalt ikke testet for, om de afgiver skadelige stoffer. Det er kun produkter med Indeklimamærket, der gennemgår disse tests. Dermed er Indeklimamærket den bedste sikkerhed du kan få for et sundt indendørs miljø.

JUNCKERS MASSIVE TRÆGULVE | Et bæredygtigt produkt
Kvalitet og design baseret på certificeret træ og ansvarlig produktion. 
Junckers' gulve er dit bæredygtige valg med lavt klimaaftryk.

Læs mere om hvordan Junckers samarbejder med naturen.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf