Bøg - Parketgulv

Bøg –  et lyst slidstærkt parketgulv med eller uden skibsfuge

Bøg hører til blandt de lyse træsorter, men skiller sig ud fra de andre lyse arter, ved at bøgetræet efterhånden får en varm rødlig tone. De fremragende styrkeegenskaber, giver et slidstærkt bøgeparket med et klassisk udtryk.

Et massivt bøgeparket fra Junckers tilbydes også med skibsfuge. Den sorte liste leveres monteret på de enkelte brædder, hvilket tilfører gulvet et maritimt udseende. 

Et bøge parketgulv fra Junckers er et 100% massivt trægulv og kendetegnes ved at flere stave er samlet i to rækker i et bræt, og det giver et mere livligt gulv end f.eks. et plankegulv. Til gengæld er parketgulve, oftest en billigere løsning end et plankegulv.

Sortering og overfladebehandling

Parketgulv i bøg fås med følgende overflader:

Bøgeparketgulv med klar olie
Oliebehandling fremhæver træets glød og giver en blød, naturlig overflade, der er holdbar og let at vedligeholde.

Bøgeparketgulv med silkemat lak
Overfladebehandling med en silkemat lak får gulvet til at fremstå glansfuldt og let skinnende og giver en stærk og meget holdbar overflade. Trægulvet er meget nemt at rengøre og egner sig til den travle familie og til områder med høj trafik.

Bøgeparketgulv med ultramat lak
Med en ultramat lak får du en stærk og holdbard overflade, der er let at rengøre og man kan næsten ikke se forskel på om gulvet er behandlet med lak eller olie.

Bøgeparketgulv ubehandlet
Junckers trægulve, der leveres ubehandlet, skal overfladebehandles med et af Junckers olie- eller lakprodukter før brug.

Få et tilbud eller vareprøve Find forhandler KØB BØG PARKETGULV ONLINE

Vælg trægulvets udseende:

Classic

Denne sortering har et ensartet udseende med nogen farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. Enkelte små knaster og naturlige fine revner kan forekomme.Tykkelse x Bredde
14mm x 129mm
22mm x 129mm

Overflader
Klar olie
Silkemat lakeret
Ubehandlet
Ultramat lakeret

Harmony

Denne sortering har et naturligt udseende med mere udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave.
Mellemstore knaster og naturlige fine revner kommer i nogen grad til udtryk. Kitning af knaster, revner og små huller foretages fra fabrik med ensfarvet kit.Tykkelse x Bredde
14mm x 129mm
22mm x 129mm

Overflader
Klar olie
Silkemat lakeret
Ubehandlet
Ultramat lakeret

Variation

Denne sortering har et rustikt udseende med meget udtalt farve- og strukturvariation mellem de enkelte stave. 
En del små og store knaster samt naturlige fine revner forekommer. Kitning af knaster, revner og små huller er i videst mulig omfang foretaget fra fabrik med ensfarvet kit.Tykkelse x Bredde
14mm x 129mm
22mm x 129mm

Overflader
Klar olie
Silkemat lakeret
Ubehandlet
Ultramat lakeret

Bliv Inspireret

Besøg vores interaktive showroom og leg med forskellige vægfarver og gulve.

Download

Inspirationskatalog

Produktprogram

Prisliste

Style Chart - Bøg

Tekniske dokumenter

B 3.0
14 mm massive parketgulve
Produktinformation

B 2.0
22 mm massive parketgulve
Produkt Information

H 2.0
Lister
Produkt Information

Sørg for at vælge den rigtige farve!

Fordi farver er svære at gengive online kan træets egentlige farve variere fra den farve, du ser på skærmen. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at bestille en gratis træprøve hjem før den endelige bestilling.

Junckers kan ikke stilles til ansvar for eventuelle afvigelser.

Et sundt valg

Hos Junckers tror vi på bæredygtigt skovbrug og at udvinde energi fra det overskydende træ. Det gør os til en CO2 neutral virksomhed. Samtidig er alle vores trægulve og udvalgte træpleje-produkter forsynet med indeklimamærket, fordi dit helbred er vigtigt for os.

Læs mere

Velegnet til gulvvarme

Få frihed til at designe med gulvvarme – den økonomiske og elegante løsning, der passer perfekt sammen med dit Junckers massive trægulv.

Læs mere

Nem installering

Et solidt trægulv fra Junckers kan installeres på tre måder – ved brug af bøjlesystemet, limsystemet og strøsystemet. Hvilket passer bedst til dig?

Læs mere

* skal udfyldes
Jeg ønsker *

Jeg forstår, at jeg ved at udfylde denne formular accepterer at modtage e-mails fra Junckers og til enhver tid kan afmelde mig. Jeg accepterer Junckers privatlivspolitik.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf