Gulve til indendørs volleyballbaner

Sikkerhed, ydeevne og holdbarhed er de afgørende elementer i valget af gulv til volleyballbaner eller multifunktionelle sportshaller. Volleyballspillere lægger stor vægt på gulvet, og deres fokus bør være på bolden, ikke på overfladen under dem. Junckers' volleyballgulve har gang på gang vist sig at have fremragende stødabsorbering, at boldens afsæt på gulvet er konsekvent og, vigtigst af alt, at gulvet er tilpas elastisk til spillerne.

Spillernes sikkerhed er altafgørende. Et volleyballgulv skal være stødabsorberende for at beskytte spillernes led mod stødskader. Junckers stødabsorberende, trægulve skaber det ideelle miljø, der tillader spillerne at yde deres bedste.

Junckers massive sportsgulve er et perfekt valg til renovering af sports- og multifunktionelle haller på skoler, universiteter og sports- og fritidscentre.

Trægulvene fås i et udvalg af forskellige træsorter og kvaliteter.

Udforsk de bedste muligheder for volleyballgulve med Junckers' store udvalg

Hos Junckers anerkendes de forskellige krav og præferencer, som hvert sportsanlæg har. For at imødekomme de forskellige krav fra kunderne har Junckers en bred vifte af gulvløsninger til volleyball.

Junckers fastinstallerede sportsgulve er en permanent løsning og er designet til faciliteter, der er dedikeret til volleyball og lignende sportsgrene. For faciliteter, der kræver en mere fleksibel løsning, er de demontable sportsgulve det perfekte valg. Disse gulve er designet til ubesværet installation og kan let skilles ad og samles igen.

Vil du høre mere? Så kontakt os

Udforsk de bedste muligheder for volleyballgulve med Junckers' store udvalg

Hos Junckers anerkender vi de forskellige krav og præferencer, som hvert sportsanlæg har. For at imødekomme de forskellige krav fra vores kunder har Junckers en bred vifte af gulvløsninger til volleyball.

Vores fastinstallerede sportsgulve er en permanent løsning og er designet til faciliteter, der er dedikeret til volleyball og lignende sportsgrene. For faciliteter, der kræver en mere fleksibel løsning, er vores demontable sportsgulve det perfekte valg. Disse gulve er designet til ubesværet installation og kan let skilles ad og samles igen.

Vil du høre mere? Så kontakt os


Specialiserede sportsgulve til volleyballbaner i massivt træ

Som førende producent af volleyballgulve i massivt træ, skræddersyer og imødekommer Junckers behovene på alle niveauer, lige fra græsrodsniveau til elitekonkurrencer. 

DE IDEELLE TRÆGULV
Junckers trægulve er produceret af 100 % massivt træ og der er derfor ingen mellemliggende lag af alternative materialer i gulvbrættet, som kan skille ad.

Gulvene har en solid tykkelse på 22 mm og det sikrer den nødvendige stabilitet. Selve gulvbrættet er samlet af to rækker stave, limet i en dobbelt svalehalesamling. En løsning, der udnytter træet effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Teknisk ydeevne

Sportsgulvene er testet og godkendt i henhold til den europæiske standard EN 14904, der definerer krav til sportstekniske og sikkerhedsmæssige funktioner for
indendørs sportsgulve.

Junckers sportsgulve har fladeelastiske egenskaber. De opdeles i to klasser. En standard klasse A3 og en klasse A4 med skærpede krav til ydeevne. Junckers har løsninger, der opfylder krav i begge klasser.

 

Gulvløsning til ethvert formål

Junckers har en mangfoldighed af gulvsystemer, nøje tilpasset forskellige konstruktionshøjder og undergulve. Alle gulvene opfylder de krav volleyballspillere stræber efter.

BEGRÆNSET GULVHØJDE 
Ved renoveringer med begrænset gulvhøjde er Junckers bøjlesystem det ideelle valg. Junckers BluBat- og UnoBat 45-gulve, er en strø med præmonteret en stødabsorberende SportsFoam, som forener enkelhed med en imponerende ydeevne.

UJÆVNE UNDERGULVE
Til ujævne undergulve, UnoBat 62+ strøsystemet det optimale valg.

Junckers DuoBat 120+ er et strøstystemsystem med optimale sportstekniske egenskaber og høj sikkerhed.

DEMONTABLE VOLLEY-GULVE
Junckers demonterbare sportsgulve repræsenterer det ultimative inden for alsidighed.

Junckers Portable A3, Pro Complete 44 og Arena Master demontable gulvsystemer har de samme egenskaber som udvalget af gulve til fast installation og er fremstillet af det samme smukke, massive hårdttræ.

Underkonstruktion: Fundamentet for dit fitness- eller dansegulv

Underkonstruktionen refererer til den underliggende struktur, der understøtter fladen på et sportsgulv. Underkonstruktionen af et fitnessgulv spiller en afgørende rolle for banens overordnede ydeevne og sikkerhed. Et velkonstrueret undergulv og underkonstruktion giver et stabilt fundament for spillefladen og sikrer, at banen forbliver plan og ikke vrider sig eller giver sig med tiden. De hjælper også med at absorbere stød og reducere påvirkningen af spillernes led, hvilket er med til at forebygge skader.

Hos Junckers kan du vælge mellem en bred vifte af underkonstruktioner, der passer til ethvert behov.

Nem rengøring og vedligeholdelse af dit indendørs volleyballgulv

Vedligeholdelse af en Junckers volleyballbane er enkel. På daglig basis er det mere end nok at bruge en vaskemaskine med en lav dosering af vand. For at holde gulvet i optimal stand tilbyder vi vedligeholdelsesprodukter som harpiksfjerner, affedtningsmiddel og milde sæbeprodukter.

Derudover producerer vi vores egen sportslak. Lakken er godkendt i henhold til den europæiske sportsstandard EN 14904 og har en høj evne til at binde sig til den eksisterende overflade. Det betyder, at det kun er nødvendigt med en let screening af gulvet, før det genopfriskes med et lag af vores sportslak. Hvis mange års hårdt slid kræver en mere omfattende efterbehandling, er det muligt at slibe gulvet ned for en komplet renovering. Hvis et sportsgulv vedligeholdes regelmæssigt, er det sjældent nødvendigt at slibe ned til det bare træ.

 

Volleyballgulve i massivt træ - Certificeret træ og omsorg for indeklima

Vi bruger udelukkende råtræ fra skove, der praktiserer bæredygtig skovdrift med respekt for naturen. Bæredygtig skovdrift er blandt andet kendetegnet ved at der plantes nye træer i takt med at gamle træer fældes.

Af hensyn til klimaet tilstræber vi at anvende træ skovet så tæt på vores fabrik som muligt. Derfor hentes vores råtræ primært fra skovområder i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen.

Junckers blev i 2006 Chain of Custody-certificeret og har siden dette tidspunkt kunnet tilbyde PEFC certificerede produkter. I 2010 opnåede vi desuden certificering i henhold til FSC®-ordningen.

Junckers har et bredt sortiment af trægulve og træplejeprodukter, som bærer det Danske Indeklimamærke. Indeklimamærket er din garanti for, at der ikke er lugt eller kemiske stoffer i produkterne, som negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Komplet systemkontrol

Junckers underkonstruktioner, sportsgulve, stregmaling og top coat lakering er alle udviklet, produceret, kvalitetskontrolleret og garanteret af Junckers.

100% Massivt træ

For at opnå en lang levetid og undgå risikoen for at finerlag delaminerer, producerer Junckers kun 100 % massivt træ.

Forbedret hårdhed

Junckers gulve er tørret under pres, hvilket forbedrer hårdheden og dimensionsstabiliteten.

Færdigbehandlet fra fabrikken

Junckers gulve er færdigbehandlede på vores fabrik for en hurtigere og renere installation.

Eksklusiv dobbelt svalehale

Dobbelt svalehalesamling, eksklusiv for industrien, forbedrer stabilitet og tillader ultra-præcis fræsning.

I overensstemmelse med European standard EN 14904

Gulvløsningerne opfylder kravene for A3 og A4. Alle Junckers systemer er FIBA LEVEL 1 godkendt til basketball.

VÆLG DET RIGTIGE SPORTSSYSTEM TIL VOLLEYBALLGULVE

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf