Massive Egetræsgulve

Et smukt rum er sjældent komplet uden et massivt trægulv og ofte falder valget på træsorten Eg. Øverst på listen for arkitekter, designere såvel som husejere tilfører egetræsgulve et klassisk, elegant look, der passer til næsten enhver indretningsstil.

En af de mest beundrede egenskaber ved et egetræsgulv er dets attraktive årestruktur. De naturlige mønstre, der dannes, når egetræer vokser og bliver ældre, giver egetræsgulve sit eget unikke udseende, som aldrig kan gengives i et trægulv af mindre god kvalitet. Den varme, gyldne nuance på et massivt trægulv i eg har gjort det til en favorit, og dets popularitet ser ingen tegn på at aftage.

Egetræsgulve er en af ​​de mest holdbare trægulve, der findes. En træsort af hårdttræ; eg er blevet brugt som gulve i århundreder, og det er ikke usædvanligt at støde på et egegulv, der er hundreder af år gammelt og stadig i fremragende stand. Som en god rødvin forbedres egetrægulve med alderen. Den subtile farve uddybes og som et naturligt materiale bliver det en del af rummet.

Filtrér produkter 

Egetræsgulve - et bredt udvalg af stilarter

På grund af dets popularitet fås Junckers egetræsgulve i et bredt udvalg af stilarter, kvaliteter og dimensioner.

Fra vores traditionelle parketgulv til vores brede Boulevard plankegulv i sorteringerne Classic, Harmony og Variation; som spænder fra et ensartet udseende til et mere livligt udseende trægulv.

Junckeres trægulve i Eg fås med flere forskellige overfladebehandlinger; olie og lak, børstede og farvede egtræsgulve, samt vores meget populære Nordic overflade.

Er du til mønstrede gulve kan vi anbefale et af vores moderne sildebensgulve eller Hexparket.

Egetræsgulve er nemme  at rengøre

Massive egetrægulve er lette  at rengøre og vedligeholde. Brug en støvsuger eller fej gulvene efter behov. Er trægulvet meget beskidt kan en hårdt opvredet klud eller moppe rengøre egegulvet. Om nødvendigt kan et massivt egetræsgulv fra Junckers slibes og efterbehandles adskillige gange, hvilket igen får det til at se ud som nyt.

Bæredygtige trægulve – en naturlig del af vores DNA

Miljøbevidsthed og bæredygtighed er med rette kommet forbrugernes bevidsthed. Junckers understøtter initiativer, der forbedrer miljøbevidstheden. Overholdelse af miljølovgivning og miljøbestemmelser er af fundamental betydning, men hvor vi finder det rigtigt, vil vi søge at gøre mere. Det sker blandt andet via samarbejder med både FSC®, PEFC™ og andre certificeringsordninger.

Alle Junckers massive egetræsgulve er desuden indeklimamærket.

keyboard_arrow_uppicture_as_pdf